#47 Greenstat gjennomfører en emisjon og skal på børs

I denne episoden har vi invitert Vegard Frihammer som er Green Executive Officer i Greenstat for å få en prat om de viktigste strategiske forretningsområdene til Greenstat og gjennomføringen av en emisjon og børsnotering.

Publisert: 10. mar. 2023 kl 08:43

Greenstat gjennomfører en emisjon i Q1-2023 som skal sikre kapital til videre vekst og realisering av planlagte fornybarprosjekter. Selskapet er i en gunstig posisjon med eierandeler i mange prosjekter og selskaper innen våre satsingsområder hydrogen, sol, vind og energistasjoner. 

332780037_132855123054270_767718612391925754_n.jpg
GEO Vegard Frihammer er gjest i dagens Greenpod

I episoden får du høre om våre viktigste strategiske prosjekter, status for planlagt børsnotering i 2023 og konkrete planer og strategi som ledelsen sammen med styret i Greenstat har lagt for en notering på Euronex Growth i oktober 2023. Behovet for ny fornybar energi er høyt oppe på den politiske agendaen og markedet for fornybar energi er i hurtig vekst, i en verden som opplever historisk høye strømpriser. Som et grønt folkeselskap, vil en børsnotering gjøre at alle aksjonærene kan omsette aksjer og Greenstat får et verktøy for å hente kapital raskere i takt med at det grønne skiftet i Norge skyter fart for å nå lovpålagte forpliktelser i Parisavtalen. 


Vi diskuterer også hvordan markedet er i ferd med å stabilisere seg i takt med at kommuner og selskaper får innsikt i det grønne skiftet, setter seg tydelige mål og vi får politisk kraft for å lykkes med klima og naturomstillingen.

Mer informasjon om emisjonen finnes på Greenstats emisjonsside. Investor-presentasjonen finnes også her.

Emisjon

Les mer om selskapet og fem gode grunner til å investere i Greenstat:

Greenstat som en investering