Greenstats ambisjoner og visjoner

Se og hør daglig leder, Vegard Frihammer, fortelle om selskapets ambisjoner og hvordan vi daglig jobber med visjonen vår "Making Green Happen"

Spill av

Greenstats ambisjoner og visjoner

Se og hør daglig leder, Vegard Frihammer, fortelle om selskapets ambisjoner og hvordan vi daglig jobber med visjonen vår "Making Green Happen"

Are Sæbø om grønn hydrogenproduksjon i Greenstat

Grønn hydrogenproduksjon er en av flere viktige steg for løse utfordringene med å gå inn i en fossiluavhengig fremtid.

Arkitektene i Local om Greenstation

Arkitektene i Local har jobbet i tett samarbeid med Greenstation for å utvikle fremtidens energistasjon. Ved å utnytte ny teknologi og innovasjon utvikler vi et nytt konsept hvor du sømløst kan lade ...

Ny visuell profil for Greenstat

For å støtte strategien og ekspansjonen av Greenstat har vi justert og oppdatert den visuelle verktøykassen

Tine Louise Trøen fra Greensight

Tine forteller om Norge sin unike posisjon som energiprodusent og mulighetene for ny industri basert på ren energi. Greensight jobber med hele energisystemet og kan med sine analyser se muligheter fo...

Kjetil Trovik Midthun fra Greensight

Kjetil fortel litt om sin bakgrunn og hva felt Greensight jobber med.

Roar Nygaard om hvordan Greenstation fungerer

En sømløs ladeopplevelse er noe mange ønsker seg – og Greenstation på Straume kan krysse av på de fleste punkt!

Ordfører i Øygarden om viktigheten av å ha nok ladestasjoner

Tom Georg Indrevik snakker om den nye pilotstasjonen til Greenstation på Straume

Greenstation: Tidlige ladeerfaringer som elbilist

Brukergruppen "early adopters" for elbil og hurtiglading møtte utfordinger med infrastruktur og betalingsløsninger for ladestasjoner. Vegard Frihammer snakker om sine egne tidlige erfaringer og hvord...

Bærekraft krever helt nye forretningsmodeller og måter å tenke på vekst. Hvordan lykkes vi med å skape nye mønstre for hvordan vi handler slik at vi kan gå fra dagens grå vekst til bærekraftig og regenerativ vekst?

#51 Bærekraftige Forretningsmodeller III

Vitenskapen etterlater ingen tvil – verden er midt i en klima - og naturkrise. Den gode nyheten er at vi fortsatt kan møte og dempe disse krisene. Men dette vil kreve transformative endringer i en skala verden aldri har sett før....

#50 Sense and sensibility in the decade of climate action! Live podcast

Greenpod har invitert investorekspert Espen Teigland til en børsprat med Bjørn Simonsen og Jens Petter Tonning.

#49 Råd til grønne selskaper på børs; med Espen Teigland, Bjørn Simonsen og Jen...

Hvordan vi kan ruste forretningsmodeller for fremtiden? I denne episoden utforsker vi hvordan bedrifter kan utforme og innføre bærekraftige forretningsmodeller

#48 Triologien om Bærekraftige forretningsmodeller II

I denne episoden har vi invitert Vegard Frihammer som er Green Executive Officer i Greenstat for å få en prat om de viktigste strategiske forretningsområdene til Greenstat og gjennomføringen av en emisjon og børsnotering.

#47 Greenstat gjennomfører en emisjon og skal på børs

Bærekraftige forretningsmodeller blir stadig oftere omtalt som nødvendig for å drive næringsvirksomhet, få gunstige lån og rammebetingelser eller tiltrekke seg talenter og skape konkurransekraft. Men hva er egentlig en bærekrafti...

#46 Triologien om Bærekraftige Forretningsmodeller I

Hvordan gjøres lokal energiproduksjon tilgjengelig for flere gjennom solenergi? Vi ser på hvordan hver enkelt av oss kan få kontroll på energipriser og tilgang på sikker og trygg energi.

#45 Greenstat og Norgeshus samarbeider om lokal og arealproduktiv energi

Her er tredje og siste episode i "Triologien om vindkraft", hvor vi stiller vi spørsmål om klimaomstillingen må ha en mer kompleks agenda enn å bare fase ut det fossile?

#44 Triologien om vindkraft III; Fra innsikt til bevisste handlinger

Andre del av Greenpods av Greenpod sin vindkraft-triologi er ute. I triologien om vindkraft, stiller vi spørsmål om klimaomstillingen må ha en mer kompleks agenda enn å bare fase ut det fossile.

#43 Triologien om vindkraft II: Restart av lederskapet

I årets siste episode av Greenpod har vi laget en årskavalkade av det viktigste som har skjedd i 2022.

#42: Årskavalkade med ledergruppa

"Realisering av vår prosjektportefølje innen grønn hydrogen, solenergi og vindenergi, vil kunne skape stor verdi for våre aksjonærer." Vegard Frihammer, CEO, Greenstat ASA

Aksjonærbrev Greenstat ASA september 2023

Greenstat første sol-anlegg i Bosnia Hercegovina har nådd en viktig milepæl. Greenstat, GP Toming og flere inviterte gjester markerte i går den 29. august overgangen fra byggefase til test-fase for Petnjik Solar PV Plant.

Petnjik Solar PV Plant – test fasen for sol-anlegget er i gang

I august ble det gjennomført to digitale investormøter. Under finner du link til opptak og presentasjoner fra møtene.

Opptak fra investormøter august

Etter åpningen 31. mai er det gjennom sommeren gjort laboratorieprøver av hydrogenet for å godkjenne det for leveranse til Energy House og andre kunder.

Stord Hydrogen – Åpent for kunder!

Den 23. August gikk den årlige konferansen Vestland på Børs av stabelen. Greenstat, ved CEO Vegard Frihammer, var invitert til å presentere selskapet og status for en mulig børsnotering.

Vestland på Børs 2023

I løpet av de siste ukene har Greenstat sendt inn konsesjonssøknad til NVE for 3 nye solkraftverk; Glamsland (Lillesand), Slåtta (Tvedestrand) og Brandsrud (Larvik).

Greenstat søker konsesjon for 3 nye solkraftverk

I 2023 vil solenergi for første gang i historien tiltrekke seg mer investeringskapital enn oljeproduksjon (IEA). Samtidig har regjeringen et uttalt mål om at Norge skal produsere mer enn 8 TWh solenergi innen 2030.

Solenergi tar av og Greenstat er godt posisjonert

Join us in Making Green Happen!

Greenstation fortsetter suksesshistorien og utvider sin tilstedeværelse til Østlandet og Gjøvik.

Fra fjord til fjell – Greenstation med ny ladestasjon på Østlandet.

Vi er tilstede på Arendalsuka og vi gleder oss til å fremme våre synspunkt og tanker på flere møteplasser. Utover arrangementene vi deltar på, ønsker vi alle venner og støttespiller velkommen til å stikke innom oss i våre lokaler...

Greenstat på Arendalsuka