#45 Greenstat og Norgeshus samarbeider om lokal og arealproduktiv energi

Hvordan gjøres lokal energiproduksjon tilgjengelig for flere gjennom solenergi? Vi ser på hvordan hver enkelt av oss kan få kontroll på energipriser og tilgang på sikker og trygg energi.

Publisert: 7. feb. 2023 kl 23:00

I denne episoden har Greenpod besøk av Ben Toscher, som er miljø og bærekraftsansvarlig i Norgeshus. Sammen med Charly Berthod, som er Greenstat sin solekspert og Andreas Gjermundsen, som leder Greenstat sitt forretningsområde for solenergi, diskuterer vi betydningen av samarbeid som Norgeshus og Greenstat har for å gjøre lokal energiproduksjon tilgjengelig for alle.

 

Vi diskuterer på hvordan hver enkelt av oss kan få kontroll på energipriser og tilgang på sikker og trygg energi. Hvilke forbedringer og gevinster er det for næringsliv og lokalsamfunn med egenprodusert energi lokalt fra egne tak?

 

Andreas Gjermundsen leder Greenstat sin solavdeling. Han har ikke deltatt i Greenpod tidligere. Vi synes derfor det var ekstra hyggelig å invitere han med i denne episoden for å bli bedre kjent med han og høre hans tanker om planer for avdelingen han leder.