#36: Sommerspesial - frisk pust i energibransjen

Hvorfor skal et innovativt energiselskap som Greenstat bry seg om å puste?

Published: Jul 20, 2022 at 10:00 PM

Greenstat er en tydelig aktør for det nye energiskiftet med omstilling til lokal og pålitlig energi med grønt hydrogen som energibærer. Å jobbe med omstilling innebærer at både mennesker og natur må være i balanse. Vi er gjensidig avhengig av hverandre for å vokse og trives. Pust og pusteteknikker gir plass til nye tanker og løsninger. Vanligvis tenker vi ikke mye over denne livsviktige funksjonen. Men ny og spennende forskning viser at fokus på pust kan være et viktig verktøy for å lykkes.

I denne episoden har vi invitert Hege Svenningsen, som er lege og pusteekspert. Hun hjelper oss til å forstå vårt eget potensiale med å bokstavelig blåse pust og energi inn i omstillingsarbeidet. I det viktige tiåret hvor mye endring må skje, må vi unngå å brenne oss ut. Vi må ikke desto mindre skape energi og tenke nytt for å hjelpe kundene våre med omstilling og nullutslippsløsninger.

I denne sommerepisoden tar vi oss tid til å filosofere rundt hvordan vi alle en del av et levende system og hvordan endring i tankemønstre kan åpne opp for å se nye og helhetlige løsninger for å få fortgang i fornybararbeidet. Det er viktig å begynne med oss selv; egen utvikling, helse og tilstedeværelse.

Vi håper du vil like denne sommer-spesial-episoden fra Greenpod.

God sommer, husk å puste!