Greenstat is planning an IPO in 2023

Together with the board, Greenstat ASA's management has laid out a strategy for listing on Euronext Growth in October 2023.

Play

Greenpod har invitert investorekspert Espen Teigland til en børsprat med Bjørn Simonsen og Jens Petter Tonning.

#49 Råd til grønne selskaper på børs; med Espen Teigland, Bjørn Simonsen og Jen...

Her er tredje og siste episode i "Triologien om vindkraft", hvor vi stiller vi spørsmål om klimaomstillingen må ha en mer kompleks agenda enn å bare fase ut det fossile?

#44 Triologien om vindkraft III; Fra innsikt til bevisste handlinger

Grønt hydrogen er en viktig energibærer for omstillingen til et klimapositivt samfunn.

#40: Hydrogen til tungtransport betyr klimapositiv hverdag

GreenPod besøker ONS22. Messen som frem til nylig har gått for å være en ren olje- og gassutstilling, har i år tiltrukket seg nye aktører innen fornybar energi og grønne energibærere.

#39: Greenstat deltar på ONS 2022

I denne episoden av GreenPod har vi tatt en prat med Ingebjørg Telnes Wilhelmsen som er Generalsektretær i Norsk Hydrogenforum. Hun forteller litt om hva som blir viktig for Norge og de norske Hydrogenaktørene for å få produsert ...

#38 Hydrogenforum: Norges rolle i den nye grønne økonomien

I denne todelte episoden av Greenpod får vi høre om Hydrogenknutepunkt i Agder og om programmet til Greenstat under Arendalsuka som arrangeres neste uke i våre lokaler i Arendal i Torggaten 7, onsdag den 17. august.  I denne epis...

#37 Arendalsuka og Hydrogenknutepunkt i Agder

Hvorfor skal et innovativt energiselskap som Greenstat bry seg om å puste?

#36: Sommerspesial - frisk pust i energibransjen

H2 Marine har vært med i tidligere episoder. Men nå skjer det så mye bra, at vi ser det som nødvendig å ha en "Braking News" -episode før sommerferien. I denne episoden har vi med oss CTO Tomas Fiksdal. Han skal gi oss siste oppd...

#35 - H2 Marine når nye viktige milepæler

I denne episoden har vi invitert Vegard Frihammer som er vår Green Executive Manager i Greenstat og Torstein Thorsen Ekern som leder Greenstat Energy i Arendal.

#34 - Greenstat gjennomfører en emisjon - status fra våre satsningsområder

Onsdag 31. mai markerer en ny merkedag i Greenstat sin historie!

Da er vi i gang!

Viken Hydrogen og Borg Havn inngår intensjonsavtale med Kronos Titan om å levere hydrogen til produksjonen i Fredrikstad.

Skal utvikle grønt hydrogen til industri og skipsfart på Øra – En milepæl for...

Det ble gjennomført en emisjon i Greenstat ASA i perioden februar/mars 2023 , hvor det ble tegnet totalt 3 258 671 aksjer a NOK 8,50 tilsvarende 27,7 MNOK.

Hentet 27,7 millioner i Q1 2023

As a leading investor and co-developer in renewables in SE Europe, Greenstat is pleased to see that the construction of Petnjik solar plant, Bosnia-Herzegovina's largest PV plant, is progressing ahead of schedule.

Exploring further opportunities in Western Balkans

Under følger en oppsummeringsartikkel som tar for seg ulike milepæler innenfor Greenstats satsing på solenergi.

Oppdatering fra solsatsingen: et område i sterk vekst med god lønnsomhet

Greenstat is growing in Asia. Investments in renewable energy hit record levels in India in 2021-22 and Greenstat is well positioned to take part in this accelerating market. Read about our growing project portfolio in India and ...

Look to India!

Det har vært en travel start på 2023 med god utvikling innen Greenstat sin hydrogensatsing. Her kommer en oppsummeringsartikkel som tar for seg ulike milestener innenfor Greenstats norske hydrogenprosjekt.

Oppdatering fra hydrogensatsingen: robust portefølje med prosjekter som stadig ...

Hvordan passer Greenstation inn i Greenstats fremtidsplaner og helhetlige forretningsmodell? Hva er status for utbygging av Greenstation i dag? Og hvordan kunne Greenstation utnevnes som "Norges mest moderne ladestasjon" så kort ...

Fremtidens ladestasjon - status og videre vekst for Greenstation

The project is progressing ahead of schedule, with the installation of the first 3000 panels completed in the first week of the plant installation.

Update from Petnjik solar plant

Greenstat har kommet godt i gang med utviklingen av 2 nye solkraftverk på Agder. Dette er Glamsland solkraftverk i Lillesand kommune og Slåtta solkraftverk i Tvedestrand kommune. For begge prosjektene er det inngått avtaler med g...

To nye solkraftverk under planlegging på Agder