Styrking av den internasjonale satsingen

I dag er vi glade for å kunne meddele at Knut Linnerud er ansatt som CEO i Greenstat Asia. Knut kommer fra stillingen som klyngeleder for H2Cluster og begynner i Greenstat 1. juli. Knut vil få ansvaret for å bygge opp og lede en robust og fleksibel organisasjon, som ivaretar de kommersielle mulighetene som nå åpner seg for Greenstat i Asia.

Published: Jun 14, 2021 at 12:00 AM

Knut Linnerud er en erfaren seriegründer med mange års ledererfaring. De siste par årene har Linnerud ledet oppstarten av hydrogenklyngen H2Cluster, som ved nyttår fikk Arena status. Linnerud har relevant erfaring fra hydrogenbransjen og mange års erfaring med å etablere og videreutvikle selskaper gjennom ulike, krevende vekstfaser.

"Jeg ser virkelig frem til å ta fatt på spennende og utfordrende arbeidsoppgaver på lag med et sterkt og kompetent team i Greenstat. Sammen skal vi lykkes med vår spennende satsning i Asia, hvor India har en spesiell oppmerksomhet i disse dager", sier Linnerud.

«Vi er utrolig glad for å få Knut på laget. Hans oversikt over hydrogenfeltet i kombinasjon med internasjonal erfaring og dyp forretningsforståelse er akkurat det vi trenger nå for sikre oss et godt fotfeste i de asiatiske markedene, sier styreleder i Greenstat Asia, Karen Landmark. «I tillegg er Knut rett og slett en utrolig trivelig og samarbeidsorientert mann og vil passe godt inn i Greenstat-familien. Vi gleder oss til veien videre sammen med Knut.»