Greenstation pilot åpnet på Straume!

14. september var en merkedag for Greenstation! Sammen med Øygarden-ordfører Tom Georg Indrevik åpnet Greenstation fremtidens energistasjon på Straume ved Sartor senter.

Published: Sep 15, 2021 at 12:00 AM

Gjennom DIP-programmet og støtte fra Innovasjon Norge, har Greenstation hatt som mål å utvikle den mest brukervennlige og grønne energistasjonen. Med brukeren i fokus tar selskapet i bruk ny teknologi for at man sømløst kan hurtiglade, og på sikt fylle hydrogen på samme stasjon, samtidig som man kan få tilgang til andre servicetilbud og tjenester.

Plug & play

Kundereisen starter med skiltgjenkjenning ved innkjøring for tildeling av riktig ladeplass for din bil, sett i ladekontakten og så starter ladingen automatisk. Betaling foretas med kontaktløs betaling (tæpp) – helt uten app. Samtidig vil køsystemet ta hånd om deg ved høy aktivitet på ladestasjonen med muligheter for booking.

Pilotstasjonen setter startskuddet for prosjektet i tråd med Greenstation sin overordnede ambisjon med å etablere 40 stasjoner i Norge innen 2023 og på sikt internasjonal tilstedeværelse med 1000 lokasjoner innen 2030.

Som pilotkunde gir vi kundene muligheten til å bidra med å utvikle Greenstation til introduksjonspris fra 1,95 kr/kWt, og ser fram til en aktiv og hektisk fase fremover til vi har en stasjon som fungerer sømløst for alle som ønsker å kjøre utslippsfritt!

Bli pilotkunde

807f92a221ffa28d8b05ec8ab93fc72a.webp

 

greenstation-1.jpg
I løpet av høsten vil pilotstasjonen på Straume stå ferdig med tak, og kanskje andre bærekraftige servicetilbud. Illustrasjon: Local AS ved Elida Mosquera og Jerome Picard.