Greenstat installerer sitt første store bakkemonterte solcelleanlegg

Greenstat er i sluttfasen for installasjonen av sitt første store bakkemonterte solcelleanlegg på ett av byggene i KMC Properties sin eiendomsportefølje. Greenstat er leverandør av solcelleanlegg på dette prosjektet, som inngår i et energisystem med styring som leveres av TGN Energy.

Ferdigstillelse av bakkemontert solcelleanlegg

Published: Sep 22, 2022 at 10:00 PM

I energisystemet leveres det solceller på bakke, tak, og fasade i tillegg til et batteri for å kunne styre strømmen effektivt. Det leveres i alt 584 kWp hvorav 190 kWp er bakkemontert. Bare det bakkemonterte solcelleanlegget leverer opp mot 200 000 kWh årlig. Byggingen av det bakkemonterte solcelleanlegget har gitt monteringspersonell dyptgående kunnskap som sikrer effektiv gjennomføring av prosjektet.

Solenergi er en av de raskest voksende energiteknologiene og Greenstat merker betydelig etterspørsel etter større leveranser. Implementeringen av solenergi i Norge blir viktig for energiomstillingen som gjøres, og Greenstat har flere bakkemonterte solcelleanlegg i backloggen.

13.jpg

Vi oppfordrer sterkt å ta kontakt hvis man har spørsmål rundt dette eller ønsker å inngå et samarbeid for utbyggelse av større bakkemonterte solcelleanlegg. 

Send en mail til sol@greenstat.no ved interesse.