Greenstat Logo
no

Greenstat henter inn Silje Schei Tveitdal

silje-starter---bilde.jpg

Flytter hjem for å redde verden og bygge grønn vekst i Agder

Greenstat har ansatt Silje Schei Tveitdal. Hun vil jobbe med internasjonalisering av selskapet og utvikling av rammebetingelser for det grønne skiftet.

Vi er svært stolte og glade for å få Silje Schei Tveitdal med på laget sier Karen Landmark, strategidirektør. Med hennes bakgrunn fra arbeid med klima- og miljø og sitt nettverk er hun akkurat det Greenstat trenger for å vokse videre.

Silje Schei Tveitdal kommer fra Froland. Hun startet karrieren som leder for Natur og Ungdom og har siden jobbet både for privat næringsliv og i politikken. Hun har vært styreleder i CICERO og i ZERO. For 7 år siden starten hun opp klimarådgviningsbyrået Footprint.

Planen har hele tiden vært å flytte hjem til Sørlandet. Jeg har lett etter muligheter. Da jeg fikk et tilbud fra Greenstat, var det lett å si ja. Greenstat er et av de mest spennende norske selskapene innen fornybar energi. I tillegg har selskapet store internasjonale ambisjoner. Dette gleder jeg meg til, sier Schei Tveitdal. Alt for få kjenner til den nøkkelrollen Sørlandet kommer til å spille for grønn omstilling. Ikke bare nasjonalt, men internasjonalt legger hun til.

Greenstat er et energiselskap som investerer i selskaper og prosjekter som bidrar til grønn omstilling. – Slagordet vårt er: Making green happen! Det har jeg tro på sier, Schei Tveitdalselskaper