Hannover Hydrogenmesse 2018

I april hvert år gjennomføres europas største hydrogen og brenselcellemesse i Hannover. Greenstat blitt en fast del av det norske miljøet som stiller med egen stand. Av andre aktører fra Norge er blant andre NEL Hydrogen, Hexagon, Hyon og Norsk hydrogenforum.

 

Messen gir en fin anledning til å få en oppdatering på det siste nye innen hydrogen og brenselcelleteknologi. For Greenstat sin del er dette spesielt interessant med tanke på bygging av framtidige elektrolyseanlegg samt teknologi som kan brukes i maritim sektor.

Under årets messe ble det også mulighet for å teste Hyundai Nexo som er Hyundai sin nyutviklede hydrogenbil. Bilen  kommer for salg fra høsten 2018 og det forventes å komme mange til Norge.

Link til Greenstat sin konferanseside

Greenstat leder Vegard Frihammer i dialog med Roger Hertzenberg, Uno X og Kristian Vik, Norsk hydrogenforum.

Den norske standen har en sentral plassering på messen og er godt besøk av besøkende fra ulike land.

Som tidligere styreleder i Norsk hydrogenforum har Greenstat leder Vegard Frihammer deltatt på messen i Hannover i flere år og anser dette for å være den viktigste møteplassen for hydrogenmiljøet i Europa.

Mercedes GLC er klar i hydrogenversjon så snart infrastruktur for hydrogen er på plass. Bilen fikk mye oppmerksomhet i Hannover, men den kunne dessverre ikke prøvekjøres.

De flest norske deltakerne fikk en prøvetur i Hyundai sin nye hydrogenbil Nexo. Her er det Jon Andre Løkke, CEO, NEL Hydrogen, Vegard Frihammer, Greenstat, Kristian Vik, Norsk Hydrogenforum og Tim Genge, Innovasjon Norge som er klar for tur.