Greenstat Logo

Solanlegg med full ENOVA støtte og gunstig pris fram til 1.juli

charly-2.jpg

Covid-19 situasjonen fører til begrensning i arbeidsoppgaver for mange bedrifter, men i Greenstat kan vi fortsette med de fleste oppgaver som før. Blant annet fortsetter man å installere og planlegge solcelleanlegg. 

Våre installasjonsteam består av tre personer som passer på å holde god avstand. I tillegg unngår man direkte kontakt med kunder, alternativt at man holder god avstand ved befaring hos kunden.

Greenstat Energy installerer nå i snitt to anlegg i måneden, og bildene under viser noen av våre installasjoner fra de siste månedene. Greenstat Energy kjøpte inn et betydelig lager med solpaneler i løpet av februar slik at vi hadde sikret oss nok solpaneler til installasjoner i løpet av våren og sommeren. Når vi nå ser at kronekursen har blitt svak i løpet av de siste dagene, har dette innkjøpet av solpaneler vist seg å være gunstig og smart. Vi kan derfor tilby priser for solcelleanlegg til ‘gammel’ kronekurs frem mot sommeren.

Vi har også fått en ekstra positiv nyhet som gjelder solcelleanlegg for privathus; ENOVA har forlenget fristen for å få full støtte frem til 1.juli 2020. Opprinnelig var det planlagt at støtten fra Enova skulle reduseres med 2500,- den 1.april 2020. Denne fristen er nå forlenget frem til 1.juli 2020, og man gjør derfor smart i å installere solcelleanlegg nå i løpet av våren.  

20191211_112227.jpg
st.hansveien-10-kappet.jpg

Ta kontakt med vår dyktige solekspert Charly Berthod på charly@greenstat.no for å få et tilbud på solanlegg. Greenstat leverer til lav pris og god kvalitet, og av hyggelige folk:-)

Aktuelle saker

energisentral1-2-1779x1000.jpg

Greenstat Energy etablerer avdeling for lokal energi i Arendal

Greenstat AS er glade for å annonsere at vi nå er i gang for fullt med vår satsing innen lokal energiproduksjon. Dette gjøres gjennom vårt