Greenstat Logo

Møt Jan Erik Ødegård, ny prosjektleder for Greenstation

2020-08-12-16.07.29-mindre.jpg

Vi er svært glade for å ønske Jan Erik Ødegård velkommen som ansatt i Greenstat. Han begynner som prosjektleder for Greenstation og vil ha ansvaret for utviklingen av fremtidens grønne energistasjon. Målsetningen på kort sikt er å etablere første pilotstasjon i løpet av 2021, og deretter nasjonal utrulling mot 2025. Jan Erik flytter fra Oslo til Bergen og blir sittende ved Greenstat sitt hovedkontor i Bergen.

 

Jan Erik har bakgrunn fra bilbransjen salg, markedsføring og distribusjon av kjemi og bilpleietjenester. Han har en bachelor i kjemi fra HiØ og fordypet seg i hydrogen gjennom prosjektoppgave for Nel Hydrogen om hydrogenproduksjon. Jan Erik brenner for fornybare løsninger og kommer til å være en viktig ressurs i vår satsing med å skape fremtidens energistasjon med Greenstation.

 

«For å oppnå målsetningen om nullutslipp for alle nye biler må vi tilrettelegge for en enklere brukeropplevelse ved hurtiglading og hydrogenfylling. Vi ønsker å skape en intuitiv og nyskapende energistasjon som gir en sømløs opplevelse som samtidig støtter opp mot nasjonale strategier for utslippsfri mobilitet. Jeg ser virkelig frem å begynne hos Greenstat i et kompetent miljø i et selskap i sterk vekst. Det beste med jobben er at jeg får jobbe med konkrete prosjekter som bidrar til å redusere utslipp», sier Jan Erik.

På fritiden trives Jan Erik utendørs i natur og fjell noe som gir han en ekstra motivasjon til å jobbe med miljø og utslippsfrie energiløsninger.

 

Nylig mottok Greenstation tilskudd fra Innovasjon Norge på 150.000 til markedsavklaring og videreutvikling av forretningsmodell. Tidligere mottok prosjektet 500.000 fra Doga til å gjennomføre en designdrevet innovasjonsprosess ledet av designselskapet M'Labs. Resultatet fra dette studiet har lagt grunnlaget for den videre utviklingen av Greenstation som selskap.

  

Greenstat har som ambisjon å vokse betydelig fremover og ser Greenstation som et viktig satsingsområde. Vi håper dermed at Jan Erik får flere kollegaer til å samarbeide med å utvikle fremtidens energistasjon.

 

Dersom du ønsker å ta kontakt med Jan Erik kan han nås på jan@greenstation.no.

Aktuelle saker

_dsc0699.jpg

Greenstation pilot åpnet på Straume!

14. september var en merkedag for Greenstation! Sammen med Øygarden-ordfører Tom Georg Indrevik åpnet Greenstation fremtidens energistasjon på Straume

Episode 22 Greenstation del 2

Jan Erik og Roar forteller oss mer hvordan Greenstation skal sette en ny standard for ladestasjoner i fremtiden. Du får også høre mer om de

greenstation-layout.JPG

Fra bensinstasjon til Greenstation

Norske Greenstat jobber ute- lukkende med grønne prosjekter som bidrar til en overgang fra fossil til fornybar energibruk. Og de går «all in» i sin