Ny energiressurs i Greenstat Energy

Greenstat er veldig fornøyde med å kunne presentere vår nyeste tilvekst, Karen Landmark. Hun begynner i Greenstat Energy som Manager Business Development and Energy Systems, og skal ha ansvar for strategi og forretningsutvikling, analyse og innsiktsarbeid, samt utvikling av internasjonale prosjekter.

Karen går fra stillingen som RD&I Manager i næringsklyngen NCE iKuben (Molde) som jobber med omstillingsprosesser i skjæringspunktet mellom digitalisering, bærekraft og utvikling av nye forretningsmodeller. Her har hun hatt hovedansvaret for klynges FoU arbeid og klyngens arbeid med å utvikle internasjonale prosjekter.

Karen Landmark har lang erfaring med å implementere bærekraft i store og små bedrifter både regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Hun har blant annet jobbet for UNEP/GRID-Arendal, NORCE og Eyde-klyngen, hvor hun ledet arbeidet med bærekraft og innovasjon perioden 2010-2018.

Hun har de siste årene jobbet parallelt med en doktorgrad og ble i 2018 ferdig med PhD fra NTNU/Universitetet i Agder. Doktorgradens tok blant annet for seg hva som hindrer og fremmer arbeidet med bærekraft i næringslivet, og hvordan store samfunnstransformasjoner skjer.

Karen Landmark strategisamling

Karen Landmark har allerede "tjuvstartet" litt i jobben i Greenstat ettersom hun deltok på selskapets strategisamling i Bergen i januar.

- Jeg ser veldig frem til å jobbe operativt med det grønne skiftet og samfunnsendring i praksis. Vi går inn i et handlingens tiår nå. Jeg gleder meg til å jobbe sammen med kompetente kolleger og fremoverlente ledere for å gjøre bedrifter robuste og fremtidssikre. sier en engasjert Karen Landmark.

- Vi er veldig glade for å få Karen på laget og at hun nå ønsker å jobbe i Greenstat for reell, grønn omstilling, sier CEO i Greenstat Energy Torstein Thorsen Ekern. - Greenstat Energy går inn i spennende år og vi har allerede bygd opp et sterkt lag som skal dytte samfunnet i grønn og fornybar retning.

Aktuelle saker

Årsmøte 2020

Årsmøte 2020

Greenstat sitt årsmøte 2020 gjennomføres som direktesendt nettmøte.
Emisjon i Greenstat med frist 13.mai

Emisjon i Greenstat med frist 13.mai

Greenstat gjennomfører i perioden april-mai en emisjon hvor eksisterende og nye aksjonærer inviteres til å kjøpe aksjer i selskapet.
Hydrogen kan bli Norges neste industrieventyr

Hydrogen kan bli Norges neste industrieventyr

Greenstat har sammen med en rekke tunge industriaktører skrevet et innlegg hvor man etterspør en tydelig statlig satsing på grønn hydrogen. I en