Greenstat Logo
en

Greenstation pilot åpnet på Straume!

_dsc0699.jpg

14. september var en merkedag for Greenstation! Sammen med Øygarden-ordfører Tom Georg Indrevik åpnet Greenstation fremtidens energistasjon på Straume ved Sartor senter.

Gjennom DIP-programmet og støtte fra Innovasjon Norge, har Greenstation hatt som mål å utvikle den mest brukervennlige og grønne energistasjonen. Med brukeren i fokus tar selskapet i bruk ny teknologi for at man sømløst kan hurtiglade, og på sikt fylle hydrogen på samme stasjon, samtidig som man kan få tilgang til andre servicetilbud og tjenester.

Plug & play

Kundereisen starter med skiltgjenkjenning ved innkjøring for tildeling av riktig ladeplass for din bil, sett i ladekontakten og så starter ladingen automatisk. Betaling foretas med kontaktløs betaling (tæpp) – helt uten app. Samtidig vil køsystemet ta hånd om deg ved høy aktivitet på ladestasjonen med muligheter for booking.

Pilotstasjonen setter startskuddet for prosjektet i tråd med Greenstation sin overordnede ambisjon med å etablere 40 stasjoner i Norge innen 2023 og på sikt internasjonal tilstedeværelse med 1000 lokasjoner innen 2030.

_dsc0527.jpg

Som pilotkunde gir vi kundene muligheten til å bidra med å utvikle Greenstation til introduksjonspris fra 1,95 kr/kWt, og ser fram til en aktiv og hektisk fase fremover til vi har en stasjon som fungerer sømløst for alle som ønsker å kjøre utslippsfritt!

greenstation-1.png
I løpet av høsten vil pilotstasjonen på Straume stå ferdig med tak, og kanskje andre bærekraftige servicetilbud. Illustrasjon: Local AS ved Elida Mosquera og Jerome Picard.

Aktuelle saker

Episode 22 Greenstation del 2

Jan Erik og Roar forteller oss mer hvordan Greenstation skal sette en ny standard for ladestasjoner i fremtiden. Du får også høre mer om de

2020-08-12-16.07.29-mindre.jpg

Møt Jan Erik Ødegård, ny prosjektleder for Greenstation

Vi er svært glade for å ønske Jan Erik Ødegård velkommen som ansatt i Greenstat. Han begynner som prosjektleder for Greenstation og vil ha ansvaret

greenstation-layout.JPG

Fra bensinstasjon til Greenstation

Norske Greenstat jobber ute- lukkende med grønne prosjekter som bidrar til en overgang fra fossil til fornybar energibruk. Og de går «all in» i sin