GREENSIGHT AS - "Grønn omstilling gjort enklere"

Greensight AS er etablert som et eget datterselskap og jobber for å få til raskere grønn omstilling gjennom kunnskap og kompetanse. Vi bruker kunnskapsformidling, beslutningsstøtteverktøy og et bredt kompetansenettverk for å sørge for at du hele tiden skal ha tilgang på de beste løsningene. Vi er opptatt av at man må forstå helheten og nå-tilstanden i energisystemet før man velger enkeltprosjekter og bygger dyr infrastruktur. Vi er engasjerte og kunnskapsrike med en sterk tro på Norge som ledende på fornybare løsninger og produksjon.

Greensight samler den mest oppdaterte og pålitelige informasjonen om energi- og klimateknologi, og presenterer denne informasjonen på en enkel og forståelig måte. Våre eksperter hjelper kunder med å identifisere og synliggjøre potensiale i grønne næringer og satsingsområder med utgangspunkt i nåværende og framtidig energibehov, -tilgang og kapasitet basert på analyser av hele energisystemet.

Les mer om Greensight her

skjermbilde-2016-11-21-kl-11-08-50

Sammen med CMR har Greenstat utviklet en faktabasert beslutningsstøttemodell ved navn zeVision (Zero Emission Vision). Denne modellen muliggjør en enkel og intuitiv tilnærming til en kompleks energisektor. Trenger du/deres bedrift hjelp til valg for fremtiden, ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vi kan blant annet hjelpe med følgende:

  • Studier knyttet til energi.
  • Scenarier
  • Work shops
  • Foredrag / debattdeltakelse

 

Hilde Holdhus

Manager of Greensight
+47 402 03 905