Grønne spesialister og konsulenter

 

 

Om Greenmakers

Greenmakers AS tilbyr tjenester til kunder som trenger prosjekt- og spesialistkompetanse relatert til fornybar teknologi. Vårt prosjektmiljø tar utgangspunkt i muligheter, behov og krav og bidrar til at våre kunder kan gjennomføre fremtidsrettede og grønne prosjekter. Greenmakers deler visjonen til morselskapet, «Making Green Happen».

Prosjektlederne våre har erfaring med komplekse prosjekter og spesialistene har solid kompetanse innen dagens og kommende teknologier relatert til fornybar energi.

Et av våre mål, er å sikre tilgang til og utvikle kompetente ressurser. Vi rekrutterer de beste talentene, utvikler disse gjennom kursing og deltakelse i interne eller eksterne prosjekter

Vi jobber tett med utviklingsmiljø, leverandører av fornybar teknologi og den fornybare energisektoren, slik at Greenmakers kan tilby tjenester som ligger helt i front innen våre områder. Vi har i dag et nært samarbeid med bl.a. Christian Michelsen Research, UiB, Prototech AS, NCE Maritime Cleantech, Klimapartnere i Hordaland og datterselskapene i Greenstat AS.

Starter samarbeid med digital CV-database

Vi samarbeider med Wide Assessment (WA), en leverandør av digitale CV-er som visualiserer kunnskap og kompetanse. Deres løsning er skreddersydd for rekruttering av IT-spesialister, men de skal utvide databasen med ressurser innen grønn teknologi. Som et pilotprosjekt, er Greenmakers den første, grønne spesialisten hos Wide Assessment. Vi ser frem til utviklingen og har stor tro på den digitale løsningen som Wide Assessment tilbyr.

Vi søker/ønsker spesialister innen fornybar energi og prosjektledelse

Er du en drivende god prosjektleder eller en som har kompetanse innen fornybar energi, ønsker vi å komme i kontakt med deg. Registrer CV-en din her og bli en av mange som tar et skritt inn den grønne og digitale fremtiden.

Lars Børve

Manager of Greenmakers
+47 950 59 442

Vegard Frihammer

GEO Green Executive Officer / Founder
+47 928 26 952