Solcelleanlegg

Solcelleanlegg har virkelig fått skinne de siste årene og det er ingen tvil om at solkraft vil spille en stor rolle i vårt fremtidige energisystem. Solcellepaneler kan plasseres på alle type tak, men også integreres i bygg. Nedbetalingstiden for både landbruk, næringsbygg og private hjem er kort. Lønnsomheten kan også øke betydelig ved å inngå avtaler om å selge overskuddskraft.

Private hjem 

Forestill deg at du kan produsere din egen strøm på taket av huset, hytten eller industribygget ditt. Gjennom bedriftspartnerskap, med f.eks. utbyggere, leverer Greenstat solcelleanlegg til privatmarkedet i større skala. Ved å installere et solcelleanlegg på taket av private hus vil mannen i gaten kunne erstatte store deler av strømregningen sin med kortreist, ren energi som betaler for seg selv på rundt 12 år. 

Våre soleksperter jobber tett med entreprenørselskap som bruker solceller fra anerkjente leverandører. Sammen utarbeider vi løsninger tilpasset hvert taks unike trekk. Hvis du ønsker å være mer uavhengig av strømnettet, installerer vi også batterianlegg sammen med solcelleanlegget. Slik lagrer hver og én overskuddskraft og øker selvforsyningsgraden. Dette betyr også at du vil ha tilgang på egen strøm ved et strømbrudd.    

Landbruk

Låver- og fjøstak kan være ypperlig tilrettelagt for kortreist strømproduksjon. Grunnet store takflater og ofte høyt strømforbruk, kan landbrukssektoren få enorm avkastning på å installere solcelleanlegg. Vår erfaring er at slike installasjoner har en nedbetalingstid på under 10 år og en levetid som varer i over 25 år. Per i dag står det alt for mange urørte tak rundt omkring i Norge som kan bidra til mer bærekraftig matproduksjon og dyrehold.  

Industri 

Stadig flere bedrifter investerer i solcelleanlegg for å spare på strømregningen og bli mer bærekraftig. 

Ved å bruke solkraft viser virksomhetene ikke bare veien til ny verdiskaping i morgendagens næringsliv, men bidrar også til å skape trygge nye arbeidsplasser når fossil energi skal fases ut. Næringsbygg har ofte store takflater som er ideele for solcellepaneler. Solcellepaneler kan også integreres i fasader på bygg og i rekkverk. Det er en sikker investering å utnytte mulighetene på næringsbygg og eiendommer allerede nå. 

Nysgjerrig på solcelleanlegg til ditt behov? Les om ofte stilte spørsmål rundt solcelleanlegg, fyll ut skjemaet under eller ta kontakt med sol@greenstat.no for videre avklaring og få et tilbud. 

Ønsker du en uforpliktende prat?

Fyll ut skjema så kontakter vi deg så raskt vi kan.

Privatkunde, bedriftskunde eller landbrukskunde?