Samarbeidspartner for Hydrogenkonferansen 2020

Greenstat er samarbeidspartner for Hydrogenkonferansen som arrangeres 3.juni. Konferansen har et imponerende program og er den viktigste nasjonale konferansen for hydrogenmiljøet i Norge. Grunnet den pågående Covid-19 situasjonen gjennomføres konferansen som webinar.

hydrogen-conference.png

Published: Jun 2, 2020 at 12:00 AM

Men det kan virke som en nettbasert versjon av konferansen passer veldig bra for en konferanse som ønsker å tiltrekke seg deltakere både fra et langstrakt Norge og fra det store utland. Den tettpakkede  listen over fremragende innledere tyder på at konferansen er en attraktiv møteplass, og med over 500 påmeldte blir det en stor dag for alle som jobber med hydrogen. 
 

Link til konferansen  

Prikken over i-en blir at Olje- og Energiminister Tina Bru vil presentere regjeringen sin hydrogenstrategi i forkant av konferansen, ca kl 07.45.

Greenstat leder Vegard Frihammer er en av innlederne og de aller fleste Greenstat ansatte vil følge konferansen. Greenstat er også aktive bidragsytere gjennom styreverv i Norsk Hydrogenforum, Are Opstad Sæbø,  og gjennom styrelederolle, Vegard Frihammer, i den nyetablerte klyngen H2Cluster som begge er med som arrangører av konferansen. 
 

a639cd244b0fee479baebddfe5a985a1.webp