Grønne spesialister og konsulenter

Introkurs – Hydrogen og brenselceller, 29.november kl 08.30-11.30


GREENMAKERS tilbyr teknisk spesialistkompetanse og konsulenter innen fornybar energi.

GREENMAKERS er etablert som et datterselskap av GREENSTAT og skal tilby tjenester til kunder som søker konsulenter og spesialistkompetanse i forbindelse med utarbeidelse av krav, når fornybar teknologi skal utvikles og når prosjekter skal gjennomføres. GREENMAKERS skal også bistå våre kunder med råd i prosesser hvor de skal vurdere konkrete teknologiske alternativer, opp mot sine behov.

Vi vil tiltrekke oss teknisk ekspertise innen etablerte fagområder knyttet til fornybar energi, men vil også tilby kompetanse knyttet til framtidens løsninger. Vi vil jobbe tett med utviklingsmiljø, leverandører av fornybar teknologi og den fornybare energisektoren, slik at GREENMAKERS AS alltid kan tilby tjenester som ligger helt i front innen våre områder. Vi har i dag et nært samarbeid med bl.a. Christian Michelsen Research, UiB, CMR Prototech AS, NCE Maritime Cleantech, Nyskapingsparken, Bergen Næringsråd, Design Arena Bergen og Klimapartnere i Hordaland.

I tillegg til teknisk spisskompetanse, vil vi bygge opp et prosjektmiljø som bidrar til at våre kunder gjennomfører fremtidsrettede og grønne prosjekter.

Vi vil skal bygge et sterkt fagmiljø, og ønsker å komme i kontakt med deg som har valgt å satse på fornybar energi; som både har formal- og real-kompetanse innen en, eller flere fornybare teknologier, og et brennende ønske om å formidle og dele denne kompetansen. Basert på satsingen i Greenstat og miljøet rundt CMR knyttet til hydrogen og brenselceller kan vi tilby spesifikke ressurser innen dette området. Men vi kan også tilby ressurser innen områder som, sol- og vindkraft, bølge- og tidevannskraft, geotermisk energi og  batteriteknologi.

Vår visjon er – «Making Green Happen». Vi skal være en pådriver for «det grønne skiftet», og inviterer både enkeltpersoner og organisasjoner som deler vår visjon til samarbeid.

Dersom du etter å ha lest denne teksten tenker; dette var utrolig spennende, dette har jeg ventet på, eller her har jeg kunnskapen som trengs og vil være med å bygge «det grønne spesialist og konsulentselskapet». Da skal du ta kontakt med (og send CV til):

Lars Børve

Manager of Greenmakers
+47 950 59 442

Vegard Frihammer

GEO Green Executive Officer
+47 928 26 952

Investere i Greenstat?

Ny emisjonsrunde kommer like over nyttår. Registrer deg her og motta informasjon når investeringsrunden begynner:

Investorinformasjon